8.1.2012

Haastepostaus.

Moi, olin tänään ratsastamassa Bellalla ja oli kuvaajakin mukana, siitä postaus tän perään. :)

Nyt kuitenki asiaan, nimittäin haasteeseen. Sain haasteen Adalta, kiitos hänelle !

"Idea on se, että listataan 10 parhainta, hauskinta, ihaninta tai kamalinta, mutta mieleenjääneintä tapahtumaa vuodelta 2011, ja toiveita, odotuksia tai miksei lupauksiakin vuodelle 2012. Sitten haastetaan vähintään 3 henkilöä tekemään sama, mutta toki muutkin saavat tämän halutessaan tehdä."
Sanon jo nyt, että kaikki ei välttämättä liity hevosiin, kattoo mitä keksin. Haastan Jennan ja Fasun, Sennin, ja Saran. 

Ja nää ei sitten oo missään järjestyksessä ! :D

1. Kilpailut Dastinin kanssa.
Tää tuli ekana mieleen kuluneesta vuodesta. Mun ekat ulkopuoliset kisat, kunnon estekisat, ja Dastinin eka kisareissu. Ponista oon ylpee, vaikka tuli reilusti yliaikaa ja kielto. Mulle oli ihan sama ollaanko me radalla minuutti vai viis, kunhan poni menee jokaisesta puhtaasti yli. Hitaus johtu enimmäkseen varmaan siitä, että verkka-aikaa oli n.10min ja se ei tollaselle laiskimukselle riitä alkuunkaan.




2. Dastinin vuokrauksen lopettaminen..
Oli mulle aika kova pala, ponista tuli lyhessä ajassa tosi tärkee ja rakas. Esimerkiks noi kisat ''vahvisti suhdetta'' ja aloin pikkuhiljaa uskomaan et me voitais kehittyy yhessä eteenpäin. Lopettaminen oli kuitenkin parempi vaihtoehto, koska nyt poni on myyty enkä voisi vuokrata sitä enään.

3. Bellan vuokrauksen alottaminen.
Oon aika onnellinen et löysin noin kivan vuokriksen tarpeeks läheltä ja aika nopeesti. :) Täällä on paljon talleja, mutta vähän vuokraustoimintaa tai sitten tosi kaukana. Poni on mukava, samoin omistaja ja tallilla on kiva käydä.:) Tiputtu on, mutta mitä pienistä, takas selkään vaan ja homma jatkuu. :D






4. Tuntien lopettaminen kokonaan.
Eli ratsastin viime kevään vielä Eriksnäsin ratsastuskeskuksessa, mutta lopetin ennen syyskautta kun aloin vuokraamaan hevosia Sirjalla, ja tarkoitus oli ottaa tunteja mutta se sitten jäi...

5. Kaikki kisareissut.
Oon ollu vuoden aikana hoitamassa ainakin kolmelle eri ihmiselle, Kaktulle, Adalle ja Johannalle. Jokainen reissu on ollut erilainen, mutta myös tosi kiva ja opettavainen. Kaikkea on koettu, ja toivon että pääsen myös tänävuonna hoitelemaan kisoihin. :--)

6. Futuran hoitamisen aloittaminen.
Eli ihan ekaksi laitoin vaan Kaktulle sähköpostia, jos tulisin kuvailemaan kun blogissa sano että kuvaaja kaivattaisiin. Kävin parit kerrat kuvaamassa, ja sit lupauduinki jo kisoihin hoitajaksi. Nyt tilanne on se, että käyn hoitamassa Futuran yksin sillointällöin että Kaktukin saa tallilomaa, varsinkin nyt kun vuokraaja on matkalla. Ja sitten oon myös lupautunu nostelemaan esteitä aina kun tarvii. :)






7. Lemin reissu.
Poikkee aiheesta, mut heppa-asiat loppu nyt tähän, en keksi enään mitään. :D Olin siis kesällä viikon Lemissä Tanjan luona.♥ Reissua oli kauan odotettu, eikä kaduttanu yhtään ku sinne vihdoin pääsi. Uitiin, kokkailtiin, shoppailtii, TELTTAILTIIN, ninjailtiin ja tehtiin vaikka mitä. :D Nyt vaan oottaa et näkis uudestaan, kauhee ikävä :(

8. Reissu Sappeelle ja kaikki muu autoilu.
Eli oltiin Sappeella heinäkuun lopussa kolme päivää, kerhon kesämiitti siellä. Muuten sitten cruisailtiin ympäri Suomea, avoautoilu on ollu jokakesänen ilo, ja toivon et se tulee myös jatkumaan. Oon niin onnellinen et isillä on jenkki. :)





9. Tanskan reissu.
Heti kesän alussa oltiin matka-autoilemassa Tanskassa, oikeen mukavaa oli ja kuviakin tuli melkein kakstuhatta. Tää jäi hyvin mieleen, koska pääsin käymään Legolandissa kolmannen kerran, ja aina on hauskaa ! :D

10. Kaverit ♥
Viimevuonna tajusin kuinka paljon kaverit merkkaa. Oli riitoja, isoja ja pieniä. Kaikista on selvitty. On nähty kavereita kaukaa ja läheltä ja silti kaikki yhtä tärkeitä. :) En unohda teitä koskaan.

♥ FANNY JA WILMA ♥


Moikka, kirjotan illalla tästä päivästä. :--)

ps. toiveita yms tavotteita ei nyt oo, sori :D

2 kommenttia:

  1. Kiitti haasteesta! :') Pakko sanoa, että aivan ihana banneri! Muutenkin tosi kivanoloinen ulkoasu blogilla, mukavan yksinkertainen loppujen lopuksi. Pitääkin ensi viikolla toteuttaa tämä postaus!

    VastaaPoista
  2. Ole hyvä vaan :) kiitoskiitos !

    VastaaPoista

(: