1.12.2011

Postaus sunnuntailta! + muuta

Moi !
Anteeks heti kärkeen, ku kunnon postaus sunnuntailta tulee vasta nyt. Suurin osa kuvista on nyt mulla, ne mitä ei oo ni tulee joskus jälkikäteen. Postauksen oisin voinu tehä aikasemminkin mutta koska mese oli vaihteeks ihana ja lagaili _usein_ ni sain viimeset kuvat maanantaina ja sen jälkeen ei oo ollu aikaa kunnolla kirjottaa. Mutta asiaan. :D




Hyppäsin siis Bellalla, ekaa kertaa kunnolla. Kuvia katsoessani tajusin, et istun huonosti, jalat roikkuu missä sattuu yms. En ole siis kesäkuun lopun jälkeen käynyt tunneilla, joten kaikki hakusessa kun ei ole ketään huutamassa ohjeita. Tarkoitus ois mennä Bellalla tunneille ja kehittyä yhdessä eteenpäin. :)

Tultiin eka parikertaa vaan puomia, joka oli tolppien välissä pitkän sivun keskellä. Se parikertaa molempiin suuntiin, ja sitten nostettiin, n.50cm ristikoksi,  ja sekin muutaman kerran.
Sitten otettiin mukaan lävistäjällä oleva pysty, n. 40cm.

Senjälkeen tultiin muutamaa rataversiota (huimasta kahdesta esteestä) korkeutena suunnilleen 60cm. Sit kerran tulin yhen pystyn n.75-80cm ja kahesti okserin jonka takapuomi oli suunnilleen se 75-80cm. Korkeudet ei oo niin justiinsa, ku tolpat on ite rakennetut eikä niis oo muita mittoja, ku yhessä kohassa lukee 62cm. :D

Huomas et poni tykkäs hypätä, se oli oikein tykki ! ;) Kuski oli välillä vähän hakusessa, niin myös tippumisessa.. Tultiin siis okseria vikaa kertaa, ja askel ei sopinu ollenkaan. Poni pysähty, mä olin jo menossa esteen sekaan, kunnes tsädääm poni päättääkin pompata puhtaasti yli, ja kuski oli HYVIN HUKASSA. Siinä sitten komee alastulo, jos oisin suoraan tullu ni oisin jääny alle, mut jotenki ninjailin ja käännyin sivummalle. En tosiaan tiedä miten ! :D Videolta näyttää hassulta, ja kun oon videoita saanu niin teen niistä pienen koosteen tänne.







ai kui oon hiekkanen ? :D







Kuvia ei nyt tullukkaan niin kauheesti mitä luulin..

Tiistaihin ; Menin Bellalla ilman satulaa vajaan tunnin. Oli ihan kiva, Olivia meni Kassulla. Kentällä oleva rekka vaan vei tilaa, mut onneks ponit ei sanonu siihen mitään ku tottunut hälinään. Vasen laukka ei aluks pyöriny ollenkaan ja sitä oli tosi hankala ylläpitää. Vaikka vasen laukka on Bellalle vaikeempi ni ei se koskaan oo ollu noin vaikeeta... Oikeeseen meni lopuks tosi hienosti ni lopetin sit siihen. :) Loppuravit eteen alas ja pitkät loppukäynnit.

Sain sunnuntaina myös uudet ratsastushousut, ja sukat, kiitos äiti. :)


Lähden lauantaiaamuna keskisuomeen sukulaisten luokse ja moikkaamaan siellä asuvia kavereita. :) Tuun takasin maanantai-iltana, joten kunnollisempi postaus varmaan tiistaina, jollon ois tarkotus lähtea Bellalla valoseen aikaan maastoilemaan.

Ainiin ! Olin maanantaina Kaktun kanssa tallilla ja kun tunti peruuntui, sain vähän hypätä Futuralla, kivaa oli ! :) Kaktu meni sitten vielä mun jälkeen, ja hyppäs noin metriä. Eilen olin myös hoitamassa Futun, sai tiistaina rokotukset ni vaan kävelytin joku 30min. :)

Leivoin just kaks mangojuustokakkua huomiseen luokan kahvilaan, kuorrutukset vaan puuttuu. Meenkin tästä puuhailemaan muita, moikka!


EDIT : Sainkin Wilmalta jo tippumisvideon, joten tässä ois ! ;D Videolla ei näytä et poni tyssäis niin pahasti, mutta kyllä se ihan pysähty eikä hypänny vaan juuresta. :D


10 kommenttia:

  1. aika hieno toi tippuminen :D

    VastaaPoista
  2. Este on kyllä max 70cm :DDD Eikä toi siu ponis mitää edes pysähtyny...... Ratsastaja toi sen todella huonosti

    VastaaPoista
  3. julia, haha jep :D

    ja ano, ehkä sunmielestä, voin mitata enskerralla ja kertoo sit paljon se on :D ehkä toin sen huonosti, mut kyllä se myös pysähty. olin muutenkin ite liikaa menossa ja tasapaino petti.

    VastaaPoista
  4. Ei tosa ole _mitään_ pysähtymistä, kai sä tyttöhyvä näät itsekin videolta. Turhaan laitat ponin viaksi

    VastaaPoista
  5. en tietääkseni ole ponin viaksi mitään laittanutkaan ? mulla oli tasapaino hukassa ja siksi tulin alas.

    VastaaPoista
  6. Sulonen toi hevonen :):) Ja sattuko pahasti tos tippumises :oo? Ite oon tippunu hevosen selästä kahdesti, toisella kerralla meni sitte käsi paskaksi. Siihen loppu mun hevosurheilu :D:D

    tsekkaa munki blogi, www.blognamedsweet.blogspot.com

    VastaaPoista
  7. kiitos :) ei sattunu, pari mustelmaa ja lonkka paripäivää jumis :D voiei ): juu katoin, kiva blogi sullaki ! :)

    VastaaPoista

(: